Katje Schuurman naakt

Katje Schuurman naakt

Schrijf een opmerking


Je moet ingelogged zijn om een opmerking te plaatsen.


Huib
Nou ja,als ik Katja zo zie,ben ik er toch niet vies van.Ik zou nog wel met mijn tong over haar kut willen gaan.Zo voel ik dat aan en als dan zo van het een het ander komt,kunnen we misschien wel wat verder gaan.Ik voel me er al klaar voor staan.Ze kan dat ding zo bij me naar binnen stoten..Hij staat op......
Huib Sep 2, 2014

Hubo
Dat komt nou ook niet meer zo in me op.Het prikkelt me toch nog wel een beetje.Op school was ik bang om straf te krijgen van juffrouw de Vos.Die kon zo uitvaren.Dat was niet leuk meer,maar Juf Katja zou ik nog wel willen.Maar toch liever niet in mijn kont.Daar hebben we toch allebei niets aan?
Hubo Feb 24, 2015

Huib
Ik zag haar net weer eens bij de pas bekeken foto's staan.Ik heb haar al bij de favorieten.Ze is toch wel sterk aanwezig zo.Ik voel geen weerstand als ze zou willen dat ik haar lik.Ik zou dat gewoon doen,maar verder komt er nu niet veel in me op.Ik dacht even aan iets met Birgit erbij,maar ze kan het alleen wel af.Ik zou ze allebei wel willen hebben,maar ik kan er niet veel mee beginnen en koken doe ik alleen nog maar in de magnetron.
Huib Mar 7, 2016

Hubo
Het blijft toch een leuke foto om weer terug te zien.Beetje frustrerend ook,omdat je toch wel meer wil zien.En zou willen ook.
Hubo Aug 8, 2016

Huib
Het verwondert me soms wel,dat ik al bijna begin te kokhalzen bij de gedachte aan zo'n lelijke,smerige lul in mijn mond en niets liever zou willen dan met mijn neus tussen de benen van Katja te liggen.En dat heb ik ook echt niet bij ieder kutje.Vaak staat ook dat me alleen maar tegen.En Katja zal mij wel nooit uitnodigen.
Huib Aug 13, 2016

Hubo
De gedachte roept wel een zekere onbestemde spanning in me op,maar ik denk er toch maar niet verder aan.Ik zou haar wel graag willen likken.Ik weet ook niet waarom.De gedachte als zodanig windt me eigenlijk helemaal niet op.Ook niet als ik het visualiseer.
Hubo Aug 13, 2016

Huib
Ha,daar is Katje weer eens.
Huib Nov 18, 2016

erikgeelen2016
heerlijke katja om haar borsten leeg te knijpen zodat de melk eruit spuit. zou haar kut lekker hard verkrachten tot dat ze gilt van pijn. wat een leeker wijf om te neuken. schat ik hou van je
erikgeelen2016 Jan 28, 2017

Huib
Dat wilde ik nou net weer zeggen:"Ha,daar is katje weer eens,Katja".En mijn ingeving was weer net als de eerste keer.

Huib Apr 5, 2017

Huib
Bij Pauw was zusje Birgit.Volgens mij heb ik die een keer gezien op de avond waarop Pim F om het leven kwam.Of kort daarna.Volgens mij zong ze liedjes van Madonna en ik vond die slip die boven die jeans uitkwam zo leuk.En ik was toch al een jaar of 50.Heeft iemand daar nog wat fotootjes van?Ik zal morgen eens kijken op uitzending gemist wat die te zeggen had.
Huib Sep 28, 2017


Vrouwen met Skype

Keer bekeken
Opmerkingen
Favorieten


Foto link
Embed code