Britt Dekker naaktfoto

Britt Dekker naaktfoto

Schrijf een opmerking


Je moet ingelogged zijn om een opmerking te plaatsen.


jeroen45
britt wat heb jij een mooi figuur en je mag er zijn xxx
jeroen45 Jan 4, 2014

Ricardopoel
Lekkerding! Zo word sterren springen nog eens leuk.
Ricardopoel Apr 23, 2014

Huib
Ik was er nog even voor gaan zitten bij Sterrenspringen,maar dat rare rose outfitje was toch wel een afknapper voor me.
Huib Apr 24, 2014

Huib
Maar we moeten haar natuurlijk wel dankbaar zijn,dat ze ons hier zo belangeloos in staat stelt van haar te genieten.
Huib Apr 24, 2014

Hubo
Onderdanig staat hij voor Britt te kijk.
Hubo Jun 25, 2014

Hubo
Britt blijft toch wel trekken.Wordt veel bekeken,bedoel.Ik trek me er niet zo bij af hoor.Dat heb ik toch wel gehad,maar ik focus wel meteen op de bovenbenen en het onderlijf tot de navel.En veel is er eigenlijk niet te zien.Ik heb het nog eens uitvergroot.Dat ongenaakbaar strakke....Ik voel er toch nog wat verlegen bij zoals ze er staat.Ik ben eigenlijk helemaal klaar met die scenes met strap ons,maar zou haar toch zo willen zien en me voor haar open stellen.
Hubo Mar 14, 2015

Huib
Bij minder dan 1 op de 1000 vrouwen krijg ik soms het gevoel,dat ik helemaal voor ze door het stof zou willen gaan.Dat heb ik bij Britt net niet,maar in deze pose komt het er wel heel dicht bij.Ik snap het zelf ook niet.Ik vind het echt niet lekker en zo'n vrouw voelt er toch ook niet veel bij.Dat is dan meer psychisch zou ik denken.En ik ben toch altijd wel op mijn hoede gebleven en er afstand van gehouden.Maar zulke vrouwen waren sowieso buiten bereik voor me.En als ik het geld voor had gehad voor een dure SMsessie,dan zou ik het waarschijnlijk liever uitgegeven hebben aan een gewoon intiem contact met een meisje dat ik leuk vind.
Huib Mar 14, 2015

Huib
En de stand is 64000 voor Britt,1500 voor Huib en 1250 voor Hubo.De meeste mensen zien me toch liever gewoon en als ik Britt zo zie,zou ik eigenlijk alleen maar gewoon haar slaafje willen zijn.
Huib Jul 7, 2015

Hubo
Ik bekijk nu de foto in kleur net onder de handen.Die blauwe schoentjes.Dat doet me ineens denken aan Karin.Ben je zo tevreden of heb je dat nooit gewild?En hij is wel nat,maar ik moet nu gewoon plassen.Meer zit er niet in.
Hubo Jul 26, 2015

Huib
Zelfs als dat dan alles is,blijf ik het soms toch nog wel even lekker vinden en verder kan het me niet veel schelen.Ik kijk graag naar vrouwen en soms zijn het maar heel kleine details.Ik vond de foto eerst in zwart wit het mooist en vooral dat strakke buikje.
Huib Jul 26, 2015

melissa
hallo mevrouw en de heer I is een zakenman die Bieden leningen tussen bepaalde ernstige noodsituatie, variërend van 2000€ tot 198000000€. e-mail: ramontorresprestador@gmail.com
Moet je krediet en je hebt slecht om meer te halen
zorg over u alstublieft contact met ons op en vertel ons het bedrag dat
als u wenst te lenen en de looptijd van de lening.
Contact met ons op via e-mail: ramontorresprestador@gmail.com

melissa Nov 20, 2015

Splinter1976
lkkr ding ben je Britt
Splinter1976 Dec 9, 2015

Hubo
Ik wil gewoon dat kutje zien.En eigenlijk zie je het net niet.En natuurlijk zou ik nog wel meer willen.En dan ga je gekke dingen doen.Zo was ik al voordat Britt er was,maar het is wel een goed voorbeeld.En ik sta er wel achter,dat ik me dan ook maar zo moet laten bekijken en werk hier vrijwillig aan mee.
Hubo Jan 28, 2016

Huib
Britt wordt nog altijd goed bekeken en ik heb het al eerder gezegd,maar we mogen haar best dankbaar zijn,dat ze er niet kinderachtig over doet dat haar foto's hier zo belangeloos staan.
Huib Feb 1, 2016

Huib
En daar begon het mee.Tenminste voor deze site.Staat nu toevallig weer eens links boven als laatst bekeken.
Huib Nov 27, 2016

Huib
'Beautiful for licking pussy ' merkt Neagu Mircea bij deze foto op.Hij heeft er wel kijk op.Ik ben wel blij dat hij hier niet iedere dag 20 keer dezelfde foto plaatst.Of zou er corrigerend ingegrepen zijn?Het wordt me soms toch al wat al te veel met al die andere lullen.
Huib Nov 27, 2016

Huib
Het overkwam mij ook nog al eens dat ik sommige foto's niet kon plaatsen met gemakkelijke zoektermen.Dat leek soms geprogrammeerd.Nou ja,ik ben er nou wel klaar mee.Ik vind ook dat ik dan zo niet verder door moet gaan.
Huib Nov 27, 2016

Hubo
Wat zou Britt van die Neagu vinden?
Hubo Nov 27, 2016

Hubo
Meestal heb ik het na een eerste keer wel gehad,maar ik krijg toch weer dat gevoel over me.Wat zou ik nog meer kunnen doen?Ik zou haar zo wel willen zien met een strap on.Nu krijg ik kramp in mijn been,terwijl ik zo wat met mezelf speel.Het is nou te laat voor dat soort dingen.
Hubo Apr 22, 2017

Huib
Ik heb dat altijd wat meer gehad met die jonge meiden.Ik zag nu net dat ze toen nog geen 20 was.Ik bied namens Hubo mijn verontschuldigingen aan.Hij zou daar niet meer zo ver moeten beginnen.
Huib Apr 22, 2017

Hubo
Het kwam ineens zo in me op.Zoals ze daar staat.IK dacht altijd dat ze wel 10 jaar ouder zou zijn,maar ik heb nu alle fotootjes op instagram bekeken en moet zeggen dat het gewoon nergens op slaat.Best wel een slimme meid trouwens.Ze kan er nu goed van leven.
Hubo Apr 23, 2017

Huib
Ik dacht nou eens niet aan zo'n strapon.Daar had ik het trouwens in 2014 al over.Dat buikje blijft me bezig houden.Ik heb het nog eens uitvergroot tot het van die blokjes werden.Je ziet er toch niet veel van.Ik zou het beter willen zien en er toch wel een vingertje in willen steken,
Huib Jun 26, 2017

Huib
!82000 voor Hollie en 140000 voor Brit.Brit is 2000 ingelopen.
Huib Jul 30, 2017

Huib
Niet Hollie,maar Sharon natuurlijk.

Huib Jul 30, 2017

Huib
183000 voor Sharon en bijna 144000 voor Britt.Britt loopt verder in.Ze was vanavond op de tv ter gelegenheid van de dood van Hugh Hefner.Ze was net 18 en zat nog op de HAVO.Het was toch wel heftig,maar heeft haar wel zelfvertrouwen gegeven.En ze heeft er geen trauma aan overgehouden.Dat was toch wel leuk om te horen.
Huib Sep 28, 2017


Vrouwen met Skype

Keer bekeken
Opmerkingen
Favorieten


Foto link
Embed code