mijn exvriendin neukte me altijd met een strapon in mijn kontje

mijn exvriendin neukte me altijd met een strapon in mijn kontje

Schrijf een opmerking


Je moet ingelogged zijn om een opmerking te plaatsen.


vrijheid
ik wil jouw wel neuken
vrijheid Nov 1, 2013

hagenees
je mag mijn wel onderzoeken ton reijntjes

hagenees Dec 30, 2013

hagenees
of bellen op mijn 0617165450
hagenees Dec 30, 2013

gerrit100
Perfect bankstel, kan je zo weer schoon spuiten met de hoge druk spuit nadat je haar drie slagen door de ronte geneukt te hebt en laat squirten..
gerrit100 Sep 11, 2015

Huib
Ik voelde Holly al zo met de strap on naar binnen glijden,maar dat gevoel krijg ik bij haar dan toch niet.Als ze zou willen,zou ik haar overigens gewoon laten begaan.Wel graag met glijmiddel als het mag.
Huib Feb 1, 2016

Hubo
Ik wil niet beweren,dat zij het zo wil,maar ik zie mezelf voorovergebogen over een stoeltje staan,terwijl ik recht voor me uit in een spiegel moet kijken.Ik kan mijn van pijn vertrokken gezicht niet voor haar verbergen,terwijl ze me ruw binnendringt.Zo zou ik me nu wel kunnen aftrekken,maar als ik er echt zou staan,zou ik niets kunnen beginnen met dat onmachtig wormvormig aanhangseltje.
Hubo Feb 1, 2016

Hubo
Nou ja,als ik me nou ga aftrekken,moet ik er toch ook hard aan werken en echt lekker wordt het ook niet nu.Dan kan ik het maar verder beter onbevredigd vergeten.Eén van de studentes noemde me een lui,toen ik zei dat ik het wel voldoende vond om één keer per week een vuilniszak in huis buiten te zetten.Ik denk dat ik wel weet wat ze bedoelde,maar ik kan het gewoon niet altijd zo maar opbrengen.
Hubo Feb 1, 2016


Vrouwen met Skype

Keer bekeken
Opmerkingen
Favorieten


Foto link
Embed code