Britt Dekker naaktfoto

Britt Dekker naaktfoto

Schrijf een opmerking


Je moet ingelogged zijn om een opmerking te plaatsen.


Hubo
Dat had ik niet verwacht.Wat een geile kut is dat.Ik zou haar met haar vriendin nog wel een avondje willen dienen als huisslaafje,maar zo dom zal ze ook wel niet zijn.
Hubo Sep 24, 2013

Hubo
Ik heb inderdaad nog geen uitnodiging van Brit gekregen,maar het is wel te waarderen,dat ze de foto's gewoon laat staan.Ik word ook echt wat te oud voor die dingen,maar dertig jaar geleden had ik het graag gedaan.En ik laat het hier wel zo staan,want dat moet zo blijven.Van Misjel staan er nu 218 en die laatste van het Fetish Café komt nu ook niet door,maar van die vrouwen van hem,wil ik best nog wel meer zien.
Hubo Oct 6, 2013

Hubo
En nu ik eens wat beter kijk naar het fotootje,is er eigenlijk helemaal geen kut te zien.Maar ze staat er wel lekker dominant op met die benen en die strakke buik.
Hubo Oct 22, 2013

Huib
Ik zocht nog een dominante,maar die zijn hier niet te vinden met de zoekfunctie.Zo'n vrouw met een zweepje zie ik ook wel graag,maar ze moet het wel in zich hebben,er naar mijn smaak goed uitzien en uiteindelijk wil ik wel gewoon lekker klaarkomen,al vind ik het niet erg als ik me daarvoor moet aftrekken.En dat is vaak wel zo lekker.
Huib Dec 14, 2013

Huib
En ga nou niet denken,dat je me ook zomaar nog zo gek krijgt.
Huib Feb 27, 2014

Huib
Ik dacht net bij mezelf:'Iedere keer als ze Britt zo zien,staat hij er ook weer zo bij.' En toen stond hij toch ook weer.Dat is dan wel weer even lekker.Het is natuurlijk maar een geintje en ik probeer het allemaal een beetje te relativeren,al vraag ik me ook wel eens af waarom het dan nog zo moet blijven.
Huib Mar 29, 2014

Huib
Dom?Toen ik in de tweede van het gym zat en dat is niet de sportschool,vertelde de lerares nederlands over haar alpinististische avonturen,hoe ze op de top,op het hoogste punt dus,met de gids een eitje leegzoog.Toen begon de hele klas te lachen en ik begreep niet waarom."Dat is voedzaam", zei ze nog, "en geeft je snel energie."
Huib Mar 29, 2014

Huib
Ik vind de look in zwart wit ook krachtiger.
Huib Jul 26, 2015

Hubo
Ik zei dan wel dat er geen kutje te zien is,maar als je de foto aanklikt,is de weergave wat scherper.Me erbij aftrekken doe ik dan wel niet meer,maar dat buikje blijft me intrigeren.
Hubo May 17, 2016


Vrouwen met Skype

Keer bekeken
Opmerkingen
Favorieten


Foto link
Embed code